Premieră: Ford Ranger MS-RT, condimente vizuale şi motor de Raptor

19 Ianuarie 2021, 16:08
Denis Godorozea
Ford prezintă o versiune creată în parteneriat cu compania britanică MS-RT. Aceasta aduce un set de modificări stilistice, inspirate de la versiunile de performanţă, dar prevede un substrat tehnic standard, special pentru ce-i ce-şi doresc un pickup mai agresiv, dar nu planifică să se aventureze la viteze maxime pe teren accidentat sau pe şosea.
Compania britanică MS-RT a devenit partenerul oficial Ford în 2018, de când dezvoltă pachete de tuning originale pentru vehiculele comerciale din portofoliul constructorului american. Acum tunerii au pus mâna şi pe pickup-ul Ranger, şi anume pe nivelul de echipare de top Wildtrak, iar principalele modificări sunt rezervate, tradiţional, exteriorului.
Pachetul de modificări estetice MS-RT va putea fi comandat pentru două versiuni de caroserie, Double Cab şi Super Cab, însă doza îmbunătăţirilor este similară şi include bare de protecţie restilizate, calandru cu structură interioară redesenată şi finisaje de culoare neagră. Printre cele mai savuroase modificări se numără jantele originale de 20 ţoli, livrate de OZ Racing.
Câteva surprize aşteaptă şi la interior, unde tunerii au pregătit tapiseria originală din piele cu inscripţii distinctive MS-RT şi combinaţia nuanţelor de negru şi galben. Standard este inclusă lumina ambientală decorativă şi sistemul multimedia de top Sync 3 cu ecran de 8 inch, precum şi dotările prevăzute pentru Wildtrak. Sub capotă se poate regăsi doar unitatea de top biturbodiesel de 2.0 litri, ce dezvoltă 213 CP şi 500 Nm, motor utilizat şi de Raptor. Însă în cazul MS-RT suspensia şi transmisia sunt standard, fără careva modificări.
Preţurile pentru noua interpretare vor fi anunţate mai aproape de startul livrărilor, ce va avea loc în vara acestui an. Ford Ranger MS-RT va fi disponibil pe toate pieţele din Europa, unde este disponibil pickup-ul.
0
1,465
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!