Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Şapte automobile vor concura pentru titlul Car of the Year 2021: fără modele premium germane în finală

11 Ianuarie 2021 - 10:35
Denis Godorozea
Organizatorii concursului Car of the Year au numit cei 7 finalişti care vor lupta pentru premiul mare Automobilul Anului 2021. Printre finalişti se enumeră modele accesibile, electromobile şi un singur model premium, atunci când întreaga triadă germană a fost exclusă din cursă.
Aşadar, din cei 29 pretendenţi enumeraţi mai devreme, doar 7 au ajuns în marea finală. Astfel, pentru premiul mare vor concura Citroen C4, Cupra Formentor, FIAT 500, Land Rover Defender, Skoda Octavia, Toyota Yaris şi Volkswagen ID.3. Astfel, avem aici un offroader britanic, 3 reprezentanţi ai concernului Volkswagen Group, dar şi un rival de temut din afara Europei.
Câştigătorul cursei va fi ales din juriul format din 60 jurnalişti din diverse ţări europene în luna februarie a acestui an, urmând ca rezultatele să fie făcute publice în martie. Amintim că în 2020 Automobilul Anului în Europa a fost numit Peugeot 208, compacta franceză de generaţie nouă care a debutat inclusiv cu o versiune 100% electrică, dar a mai dat naştere unei game complete de compacte, inclusiv SUV-uri, şi cu emblema Opel. Cine credeţi că ar merita premiul din acest an?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter