Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ultimele 24 de ore ale voluntarilor salvatori cu maşini 4x4 din Moldova, în imagini

28 Ianuarie 2021 - 20:17
Ilie Toma
Voluntarii amatori de vehicule de offroad au câteva luni de când şi-au fondat asociaţia Rescue 4x4 Moldova şi sar în ajutorul oamenilor aflaţi în dificultate pe întreg teritoriul ţării. Numărul acestora a crescut între timp, iar în funcţie de locul aflării celui care solicită asistenţă, în ajutor sare în mod benevol voluntarul care se află cel mai aproape. Şi, cel mai admirabil, întreg ajutorul e oferit gratuit, din pură iniţiativă de susţinere reciprocă.
Însă ultimele 24 de ore şi mai mult au fost cele mai aglomerate pentru cei din asociaţie. Cu ninsorile abundente abătute asupra Moldovei, au parvenit sute de solicitări de ajutor, din toate colţurile posibile ale ţării. Chiar dacă s-au văzut evident depăşiţi de volumul imens de solicitări şi, până la urmă, ceea ce fac aceşti voluntari nu e o obligaţie, ci un gest benevol, aceştia au încercat să intervină acolo unde au putut, prioritizând cazurile pentru a fi cât mai eficienţi.
Astăzi cei din Rescure 4x4 Moldova au publicat mai multe imagini, care reflectă munca titantică depusă de voluntarii asociaţiei în ultimele 24 de ore pe întreg teritoriul ţării. În zăpezi adânci, prin viscol, aceştia, în loc să stea la cald acasă, liniştiţi, au sărit pur şi simplu în ajutorul altor şoferi, aflaţi la nevoie, pe care nici serviciile oficiale de intervenţie nu mai reuşeau să-i proceseze. Având atât de puţine exemple de ajutor dezinteresat unul faţă de altul în Moldova, noi zicem că aceşti voluntari merită o mare admiraţie pentru ceea ce fac, iar despre faptele lor ar trebui să ştie cât mai multă lume!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter