Un Humvee al forţelor armate din SUA a fost furat chiar de pe teritoriul militarilor

21 Ianuarie 2021, 16:16
Denis Godorozea
Un caz mai puţin obişnuit a avut loc cu puţin timp în urmă când un infractor mult prea curajos a îndrăznit să fure un Humvee al forţelor armate din SUA, chiar de pe teritoriul obiectului militar. FBI a demarat imediat o anchetă şi a promis recompensă de 10 mii dolari cetăţenilor care vor contribui la identificarea infractorului. În scurt timp, însă, maşina a fost găsită.
Offroader-ul blindat a fost furat de pe teritoriul militarilor din cadrul unei instituţii din apropierea oraşului Los Angeles, statul California. Dispariţia vehiculului de teren de aproximativ 120 mii dolari a fost raportată în dimineaţa zilei de 15 ianuarie. În scurt timp au demarat căutările şi ancheta, iar maşina a fost găsită abia ieri, dar fără infractor la bord, la câţiva kilometri distanţă de obiectivul militar.
Potrivit presei americane infractorul nu a fost găsit încă, iar astfel FBI continuă ancheta. Furtul unui vehicul militar este o infracţiune gravă în SUA, pentru care persoana vinovată riscă să fie condamnată cu închisoare pe un termen de 10 ani.
0
1,153
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!