Un fel de AMG line coreean: aşa va arăta ipostaza cu aspect spotiv a noului Hyndai Tucson, numită N-Line

27 Ianuarie 2021, 15:42
Ilie Toma
Noua generaţie Hyundai Tucson a primit o ipostază cu accente sportive de design, similară filosofiei pachetelor AMG, M Sport sau S-Line, cunoscute de la mărcile premium germane. În cazul SUV-ului coreean, această ipostază se va numi N-Line.
Şi trebuie să recunoaştem că noul Tucson N-Line, cel puţin în interpretarea din imaginile oficiale, se deosebeşte mult mai mult de versiunile standard decât o fac ipostazele sport similare ale germanilor.
Exemplarul dezvăluit acum de coreeni are o tonalitate bicoloră a caroseriei, ce combină negrul plafonului cu un soi de gri mat. Grila frontală e neagră în totalitate, la fel ca şi contururile geamurilor, iar jantele combină nuanţe de negru şi argintiu. De asemenea, barele de protecţie au muchii ascuţite şi evazate, care să sublinieze caracterul sport al maşinii. Totuşi, există mai multe culori la alegere, iar într-unele din ele diferenţele vizuale în materie de sportivitate ar putea fi mai moderate.
La interior modificările sunt mai puţin radicale şi tind să adauge şi uşoare accente de lux. Totuşi, maşina va putea fi imediat recunoscută după un volan cu emblema N pe el.
Suspensia nu diferă în construcţie, ci în softul de monitorizare şi dirijare a amortizoarelor adaptive. Gama de motoare e cam aceeaşi, cuprinzând ipostaze ale propulsorului turbo pe benzină de 1.6 litri, cu puteri cuprinse între 150 şi 265 CP, ultima fiind ipostaza plug-in hibridă a lui. Deci, sportivitatea în aspect va putea fi combinată şi cu motorizări eco.
0
1,496
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!