(VIDEO) A încercat să facă drift cu Gelandewagen, dar a ajuns în gard. Gafa unui vlogger american

22 Ianuarie 2021, 13:08
Denis Godorozea
Un youtuber a publicat un material video care poate deveni o lecţie ce demonstrează de ce Gelandewagen nu este tocmai maşina potrivită pentru a te aventura în drift, chiar şi în versiunea de performanţă de top G 63. De altfel, încercarea vlogger-ului pare caraghioasă şi absolut lipsită de sens, dacă e să ţinem cont că acesta s-a aventurat cu maşina sa pe sol, în loc de vreun teren asfaltat.
Totul a început de la un Lamborghini Huracan, livrat amicilor la comandă specială, fără parbriz. Aceştia au pus imediat la încercare supercar-ul italian pe o parcare, în derapaje controlate. Dar anume ideea ulterioară a fost cea mai nereuşită, când autorul DailyDrivenExotics a încercat să repete performanţele Huracan-ului cu un Mercedes-Benz G 63 de generaţie precedentă, doar că pe sol.
Acesta a accelerat voios, dar fie a pierdut controlul volanului din cauza denivelărilor, fie a virat prea târziu, dar în loc de un derapaj spectaculos a ajuns cu maşina în gard. De altfel, gardul l-a şi salvat de rostogolire într-o pantă abruptă. În consecinţă, maşina a fost avariată în partea frontală, iar un fixator al plasei gardului metalic era cât pe ce să străpungă capota maşinii, dar spre norocul posesorului maşinii, a deteriorat bara de protecţie din faţă. Ei bine, se pare că vlogger-ii nu s-au indispus deloc.
0
2,385
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!