Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Camion moldovenesc, scos din nămeţi de către un voluntar 4x4 lângă Odesa, Ucraina

31 Ianuarie 2021 - 17:33
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit a fost raportat de către un şofer de camion moldovenesc, aflat în dificultate zilele trecute, în perioada ninsorilor abundente. Acesta se împotmolise cu camionul său pe un traseu din apropiere de oraşul Odesa, în timp ce se îndrepta spre hotarul cu Republica Moldova.
A avut noroc, însă, să-i iasă în cale unul din voluntarii din asociaţia Rescue 4x4 Moldova, pe nume Ion Curmei, care se întâmpla să se deplaseze către Odesa şi a oprit la văzul camionului blocat. Fiind cu offroader-ul său echipat, acesta n-a ezitat şi a trecut imediat la ajutor, cuplând o funie de tractare între camion şi vehiculul său 4x4. În scurt timp, camionul a fost tractat cu succes şi repus pe traseu, putând înainta mai departe spre vamă, unde a putut aştepta în siguranţă condiţii de înaintare mai prielnice.

Iniţial, cei din asociaţia de voluntari nici n-au raportat acest caz, considerând că e unul care în care s-a intervenit pur întâmplător, în afară ţării. Dar şoferul camionului, Alexandru Belecci, a fost cel care le-a cerut video-ul şi a insistat să le aducă o mulţumire publică pentru gestul dezinteresat al voluntarilor de a-l fi ajutat până şi în afara ţării, acolo unde puţini alţii i-ar fi sărit în ajutor. Pentru că asemenea gesturi se preţuiesc cel mai mult din postura celui care a avut nevoie de asistenţă într-un moment crucial, şi a primit-o pur şi simplu omeneşte, fără să i se ceară bani sau altceva în schimb.

Vedeţi mai jos momentul tractării camionului de către offroader.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter