Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum a început incidentul de ieri cu Porsche Cayenne pe trotuar în Chişinău, soldat cu bătaie şi poliţie

12 Ianuarie 2021 - 11:13
Redacţia PiataAuto.md
Aseară târziu vă informam despre un incident cu bătaie produs în sectorul Botanica al capitalei, care ar fi pornit după ce un şofer al unui Porsche Cayenne ar fi insistat să urce pe trotuar, pe la tracerea de pietoni, apoi ar fi fost apostrofat de trecători, iar unul din ei i-ar fi lovit bara de protecţie a maşinii.
Azi au apărut imagini noi, filmate de o cameră de bord a maşinii din spatele Porsche-ului. Aceste imagini au surprins momentul în care Porsche-ul începe a urca pe trotuar, insistând să o facă, deşi pietonii din faţa sa, care stăteau la un loc permis pentru ei, nu voiau să-i permită accesul într-un loc interzis pentru maşină. La un moment dat, se vede şi momentul în care din Porsche iese atât şoferul, cât şi partenera sa, iar la un moment dat cel de la volan forţează mulţimea şi înaintează, abia atunci fiind surprins momentul în care unul din trecători dă cu piciorul în maşină.

Deci, ce spuneţi acum, cine a provocat incidentul, totuşi?

Ulterior, la faţa locului a venit poliţia, escortându-i la comisariat atât pe şofer, cât şi pe unul din trecători. Şoferul s-a plâns poliţiei că trecătorul i-a lovit bara din faţă a maşinii sale. Pumnii încasaţi de trecător de la şoferul Porsche se văd în cele două video-uri.

Ştirea iniţială de aseară cu video-ul surprins de un martor ocular.

Sursa video nou: Unimedia
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter