(VIDEO) În viaţa reală, ca-n jocurile video GTA. Experiment curios cu o Volga în Rusia

24 Ianuarie 2021, 10:16
Redacţia PiataAuto.md
Jocurile video cu maşini au o magie a parte şi mulţi dintre noi suntem fascinaţi de ele, iar în lumea acestor jocuri, seria GTA e o adevărată legendă. Dar, totuşi, majoritatea jocurilor dau o cu totul altă viziune asupra maşinii pe care o conduci, un pic de sus, ca să vezi întreaga maşină şi chiar dacă de obicei există şi viziune din interior, de la volan, majoritatea jucătorilor virtuali aleg oricum vizorul exterior.
Dar cum ar fi să conduci un automobil adevărat, în viaţa reală, având acelaşi vizor asupra maşinii? Sună a nebunie, nu-i aşa? Ei bine, e o nebunie din care poate ieşi un experiment nebun de toată frumuseţea!
Un canal de YouTube din Rusia a transpus în realitate o asemenea întrebare năzbâtioasă, luând la bază o Volga GAZ-31029. Autorii au construit o carcasă specială în spatele maşinii, înălţată pentru viziunea perfectă, şi au prelungit toate conexiunile cu elementele esenţiale de condus ale maşinii — de la volan până la pedale. În rezultat, au obţjnut un experiment foarte haios, şi, deşi gerul siberian a îngreunat toată operaţiunea, au constatat cu uimire că senzaţia de condus se deprinde foarte repede de către cel de la volan, iar mânuirea maşinii e cel puţin la fel de plăcută ca-n jocurile video!

Vedeţi întreg experimentul mai jos! Video-ul are şi subtitre cu traducere automată în mai multe limbi.
0
2,208
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!