(VIDEO) Instant karma pentru un hoţ de colete: a rămas blocat în zăpadă în pragul casei

6 Ianuarie 2021, 12:11
Denis Godorozea
Un hoţ de colete livrate la domiciliu a devenit "vedeta" reţelei Reddit după ce şi-a primit porţia de instant karma, fiind filmat chiar de camera victimei furtului eşuat. În încercarea de a evada după ce a furat coletul din pragul casei, acesta a rămas blocat cu propria Toyota Yaris în zăpadă.
Aparent, cazul a avut loc în SUA, acolo unde achiziţiile online cu livrare la domiciliu au indicat o creştere a popularităţii în contextul crizei pandemice provocate de Covid-19. Serviciul prevede livrarea produsului comandat la adresa indicată, după care curierul lasă cumpărăturile chiar în pragul casei sau, în cazul coletelor compacte, în cutia poştală. În contextul numărului mai mare de comenzi, se pare că hoţii de colete s-au activizat şi ei.

Această încercare a adus ghinion, însă, unui asemenea hoţ. Acesta nu doar a fost înregistrat de camera video, dar nici măcar nu a putut fugi de la locul infracţiunii, rămânând blocat în zăpadă cu propriul Yaris. Acesta a încercat să deblocheze manual maşina, din exterior, dar nici această încercare nu s-a soldat cu succes. Spre marea lui nenorocire, în preajmă au fost şi câteva echipaje de poliţie, care au intervenit prompt şi au reţinut infractorul.
0
1,287
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!