(VIDEO) Noroiul neiertător din Moldova: o nouă maşină împotmolită, salvată de voluntarii 4x4

11 Ianuarie 2021, 12:01
Redacţia PiataAuto.md
Asta e probabil cea mai înglodată maşină salvată în ultimul timp pe drumurile izolate din Moldova. E atât de tare acoperită cu noroi, încât e greu până şi să înţelegem ce model o fi. Parcă seamănă cu un VW Golf Mk4, dar nu suntem nici noi siguri.
Voluntarii asociaţiei Rescue 4x4 Moldova, cei care merg de bună voie cu vehiculele lor 4x4 să sară în ajutorul oamenilor blocaţi în zone greu accesibile din ţara noastră, raportează azi despre o nouă operaţiune de salvare. De această dată, vehiculul din faţă, ce pare a fi un ATV/buggy, pare că l-a stropit din plin ce cel salvat în procesul deblocării acestui din mrejele noroiului.

Dar, până la urmă, vehiculul salvat e bine, oamenii din el la fel, iar noroiul, care pare de coşmar acum, se va rezolva cu o spălătorie bună şi un bacşiş gras dat celor de la spălătorie. Totuşi, cel mai admirabil în toată istoria e faptul că aceşti voluntari 4x4 din Moldova sar în ajutor în asemenea situaţii absolut gratuit, din entuziasm şi dorinţă de a fi de ajutor cu maşinile lor super capabile!
0
1,406
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!