(VIDEO) O Toyota Camry e ţinută în aer doar de forţa unui jet de apă, după ce a lovit un hidrant în SUA

27 Ianuarie 2021, 12:37
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cel puţin spectaculos s-a produs recent într-un stat sudic din SUA, unde o Toyota Camry a lovit un hidrant într-un cartier rezidenţial, după care a ajuns şi într-un copac.
Hidrantul rupt în urma accidentului a eliberat forţa imensă a unui jet de apă, care s-a dovedit a fi suficientă pentru a ridica posteriorul sedanului japonez în aer şi a-l menţine aşa minute în şir.

În SUA Toyota Camry a fost ani la rând cel mai popular sedan ca număr de vânzări, iar în ultimii ani, Toyota a avut un slogan de promovare numit „LET’S GO PLACES” în SUA, fapt care a stârnit amuzamentul unor fani şi i-a motivat să creeze chiar o pagină de Facebook, unde colecţionau accidentele cu cele mai deocheate ipostaze în care ajung modelele Camry în SUA, de fiecare dată făcând aluzie la faptul că cei de la Toyota au mai ajuns într-un loc nou. Până la urmă, cu milioane de exemplare vândute din fiecare generaţie Camry în SUA, nu e greu nici măcar din punct de vedere statistic să colecţionezi asemenea situaţii bizare, nu-i aşa?
0
1,033
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!