(VIDEO) Replică plină de umor pentru influencer-ul moldovean care şi-a incendiat maşina în câmp

25 Ianuarie 2021, 08:53
Redacţia PiataAuto.md
Ieri vă anunţam despre gestul discutabil al unui autointitulat influencer din Moldova, care şi-a dat foc maşinii sale pe un câmp, într-un soi de tentativă de a o lua de la zero, asociată cu câteva alte motive, din care oricum nu prea am prins nimeni vreun fir logic al faptei sale. E clar, s-a vrut hype, popularitate, dar n-a ieşit decât o copie patetică a renumitului gest al unui vlogger rus, care şi-a incendiat două luni mai devreme Mercedes-ul său AMG, într-un soi de protest. Moldoveanul n-a protestat împotriva nimănui în esenţă, doar şi-a incendiat Saab-ul cu volan pe dreapta adus din Marea Britanie, cu intenţia declarată de a începe de la zero.
Captură din gestul moldoveanului

Ei bine, noi azi aşteptăm reacţia poliţiei vizavi de posibile amenzi care ar putea să i se cuvină vlogger-ului moldovean pentru pericolul public şi poluarea pe care a generat-o, dar partea cu adevărat veselă a venit ieri seară de la cei de la Banca de Bancuri — o echipă bine cunoscută în Moldova pentru clipurile lor umoristice. Ei au reacţionat rapid la situaţia ce-a ieşit la iveală în mediul online şi au filmat o replică plină de umor consistent, cu multe fineţuri autohtone, prin care-şi incendiază.. căruţa. Şi, fireşte, fac haz de toată situaţia cu mult bun gust.
Dacă aţi văzut istoria cu vlogger-ul şi maşina arsă, chiar vă recomandăm să vedeţi replica umoristică, pe care o inserăm mai jos!
0
18,248
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!