(VIDEO) S-a parcat cu Porsche Cayenne pe trotuar, apoi a sărit la bătaie când i s-au făcut reproşuri pentru felul în care a parcat

11 Ianuarie 2021, 22:21
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie revoltătoare a fost surprinsă astă seară în Chişinău, pe o stradă ce pare a fi Cuza Vodă din sectorul Botanica. Conform martorului ocular, care a înregistrat scena, un şofer şi-a parcat Porsche-ul Cayenne pe trotuar, intrând pe el în zona trecerii de pietoni. Atunci când trecătorii i-au făcut reproşuri pentru felul în care a parcat, situaţia a degenerat rapid până la un picior al unui trecător proiectat direct în bara de protecţie a Porsche-ului, după care şoferul din Porsche a sărit la bătaie la toţi cei din preajmă.
Situaţia a degenerat într-o bătaie haotică, în care s-au împărţit pumni, timp în care partenera celui cu Porsche a urcat la volan şi a mers mai departe pe trotuar.

Acum, sincer, nimeni din noi nu încurajează violenţa şi pentru rezolvarea acestor situaţii de conflict există poliţie şi lege, dar oare am ajuns la punctul fierbinte în societate în care atitudinea sfidătoare faţă de reguli şi bunul simţ al unor asemenea şoferi poate degenera imediat în asemenea altercaţii? Voi cum vedeţi acest caz — ca unul izolat şi nefericit, sau ca o manifestare a unui fenomen?

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Milana Efimova
1
3,802
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!