(VIDEO) Vinovatul cu maşină mai sigură scapă, cel nevinovat cu una mai simplă decedează, într-un accident din Polonia

17 Ianuarie 2021, 18:40
Redacţia PiataAuto.md
Un accident produs acum câteva zile în Polonia, pe traseul naţional DW631 de lângă Varşovia, a revoltat societatea poloneză prin stereotipurile pe care le are înglobate în el, dar şi prin finalitatea sa tragică, întreg accidentul fiind surprins de o cameră de bord.
Un BMW a ieşit la o depăşire neregulamentară obraznică, depăşind o întreagă coloană de automobile, chiar dacă se apropia de o interesecţie, iar din faţă se apropia şi traficul de pe contrasens. Mai mult ca atât, atunci când BMW-ul s-a pomenit faţă în faţă cu un Nissan de pe contrasens, care circula regulamentar, şoferul maşinii premium i-a făcut şi semn din faruri celui cu Nissan-ul, de parcă Nissan-ul ar fi fost obligat să se ferească din calea şoferului teribilist. A urmat un moment de ezitare, în care şi un şofer, şi altul, au încercat mici manevre de evitare, din nefericire ambii în aceleeaşi direcţii, iar peste încă o fracţiune de secundă inevitabilul s-a produs: un puternic accident frontal între cele două automobile.
Lovitura a fost atât de puternică, încât ambele maşini au fost aruncate în afara carosabilului, între copacii din pădurea alăturată. Maşinile au fost grav avariate, iar serviciile de intervenţie au fost solicitate imediat. Pompierii au trebuit să folosească echipamentul de descarcerare, pentru a scoate cei doi ocupanţi care se aflaseră în Nissan. Pasagerul maşinii nipone a fost dus de urgenţă la spital. S-a încercat resuscitarea şoferului din Nissan în mod repetat, medicii încercând să lupte minute în şir pentru viaţa lui, însă acesta a fost declarat decedat într-un final. În acelaşi timp, şoferul din BMW a scăpat doar cu câteva vânătăi şi zgârâieturi, fiind reţinut de poliţie după ce a primit îngrijiri medicale.
În final, opinia publică poloneză s-a revoltat de cruzimea unui accident care repetă scenarii bine cunoscute tuturor, inclusiv şi în ţara noastră — atunci când cel vinovat de producerea unui accident, care se întâmplă să conducă o maşină mai scumpă şi mai sigură, scapă aproape nevătămat, în timp ce ocupanţii nevinovaţi ce călătoresc regulamentar în alte maşini, mai ieftine şi mai simple, ajung într-un final să suporte consecinţe tragice. Vedeţi accidentul în video-ul surprins de o cameră de bord.
0
3,752
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!