(VIDEO) Viscolul a provocat un carnagiu cu implicarea a cel puţin 140 automobile pe o şosea din Japonia

21 Ianuarie 2021, 17:19
Denis Godorozea
Nu mai puţin de 140 vehicule au fost implicate într-un adevărat carnagiu pe şoseaua Tohoku de pe cea mai mare insulă a Japoniei, Honshu, după viscole puternice. Consecinţele seriei de accidente rutiere în lanţ au fost compilate de presa locală, iar consecinţele au fost înlăturate abia după ore lungi de muncă a serviciilor de urgenţă.
Din cauza accidentului traficul rutier pe una dintre cele mai importante artere din regiune a fost blocat în totalitate. Autorităţile anunţă că în seria de accidente au fost implicate nu mai puţin de 140 automobile şi camioane, o persoană a decedat iar alte 19 au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Nici limita de viteză impusă de autorităţi la nivel de 50 km/h în zonă în legătură cu condiţiile meteo nu a contribuit la prevenirea carnagiului. Catastrofa a avut loc săptămâna aceasta în amiază, iar consecinţele multiplelor accidente şi evacuarea vehiculelor implicate a durat până în noapte. În total salvatorii au avut să deblocheze circa 200 persoane blocate în propriile automobile, iar pentru a supravieţui aşteptării serviciile de urgenţă le-au oferit băuturi calde şi ajutoare de primă necesitate chiar pe loc.
0
1,046
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!