Accident îngrozitor pe şoseaua DN5 din România: două persoane au decedat, iar şapte au fost rănite

26 Februarie 2021, 11:23
Denis Godorozea
Un accident rutier îngrozitor a avut loc în această dimineaţă pe şoseaua DN5 în apropiere de localitatea Călugăreni, România. O utilitară s-a ciocnit violent cu un autoturism, automobilele fiind proiectate într-un şanţ. La faţa locului au intervenit poliţia, echipe de intervenţie urgentă şi SMURD, persoanele rănite fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conform informaţiilor preliminare, două persoane au decedat în urma impactului.
Accidentul a avut loc în orele dimineţii. Un microbuz ce transporta 7 persoane s-a ciocnit cu un SUV, la bordul căruia se aflau 3 persoane. În urma impactului a decedat un bărbat în vârstă de 55 ani, pasager al microbuzului, şi o femeie în vârstă de 40 ani de la bordul SUV-ului. Alte şapte persoane din cele două vehicule au suferit traumatisme şi au fost transportate la Bucureşti pentru îngrijiri medicale. O persoană a refuzat internarea.
La locul accidentului a fost solicitată intervenţia echipelor de descărcerare, în fiarele deformate ale utilitarei fiind blocate trei persoane. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţii, circulaţia rutieră fiind sistată în totalitate pe ambele sensuri ale drumului timp de aproximativ 2 ore. La momentul actual circulaţia în regiune a fost reluată. Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de oamenii legii.
Sursă foto — agerpres.ro
0
1,572
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!