Canadienii de la Inkas prezintă primul BMW X7 blindat, cea mai stilată fortăreaţă pe 4 roţi

19 Februarie 2021, 09:31
Denis Godorozea
Atelierul Inkas prezintă imagini cu noul lor proiect şi susţin că acesta este, de fapt, primul BMW X7 blindat din lume. Maşina poate proteja acum pasagerii de la bord inclusiv şi de explozii, având sub capotă V8-ul imens bavarez, cu care această fortăreaţă pe 4 roţi să poată fugi cu uşurinţă şi de urmăriri.
Aşadar, cel mai arătos model blindat din portofoliul Inkas corespunde standardului BR6 şi, respectiv, maşina poate face faţă acum gloanţelor de calibru 7.62, ba chiar să reziste în urma exploziilor chiar şi a două grenade simultan. Deci, SUV-ul va rezista chiar şi unui adevărat asediu, după care va putea fugi de la locul atacului datorită celor 530 CP şi 750 Nm stocaţi sub capotă.
Ei bine, canadienii sugerează că maşina rămâne foarte mobilă chiar şi cu unităţile de bază de 3.0 litri, ceea ce înseamnă că protecţia suplimentară nu aduce o creştere prea mare a greutăţii. Totodată, Inkas se oferă să stoarcă mai multă putere din motoarele standard, respectiv unitatea twin-turbo V8 de 4.4 litri poate genera până la 620 CP cu o nouă unitate de control a motorului.
Pe lângă protecţia în faţa atacurilor, acest BMW X7 este de neoprit datorită anvelopelor rezistente de tip runflat, sistemului autonom de filtrare a aerului, dar şi protecţiei adiţionale pentru unitatea de control a motorului, bateriei şi, fireşte, suspensiei fortificate. În celaşi timp, în materie de design dar şi la bord acest X7 este aproape identic cu unul de serie, în special în ceea ce ţine de confort, tapiserie şi tehnologiile incluse din start de producător. Pe exterior mai pot fi instalate girofaruri.
0
1,231
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!