Cel mai neglijat sens giratoriu din Moldova: cum circulă camioanele pe un drum unde accesul le este interzis

23 Februarie 2021, 13:04
Denis Godorozea
Primăria satului Floreni din raionul Anenii Noi a publicat pe pagina oficială de pe reţelele de socializare mai multe imagini din preajma unei intersecţii cu sens giratoriu, unde indicatoarele rutiere sunt neglijate periodic de şoferi, inclusiv şoferii de camioane, indiferent de restricţiile de acces în zona respectivă pentru vehiculele de mare tonaj. "Unde e poliţia?" — se întreabă angajaţii primăriei.
Potrivit imaginilor şi informaţiilor publicate de Primăria Floreni, camioanele nu pot avea acces legal în zona respectivă, aceasta fiind restricţionată în conformitate cu decizia Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie. Accesul camioanelor cu o greutate mai mare de 15 tone pe drumul local L454 de pe traseul Sîngera — Floreni a fost restricţionat la începutul lunii februarie a acestui an, fiind instalate şi indicatoare rutiere de rigoare.
Indicatoarele par să fie neglijate, însă, de şoferii de camioane. Mai periculos este că şoferii nu ţin cont nici măcar de indicatoarele rutiere instalate în preajma unui sens giratoriu din zonă, pe care îl parcurg adesea pe contrasens, în contradicţie cu toate normele de circulaţie posibile, generând un risc sporit de accidente grave.
Sursă foto: Facebook.com / Primăria şi Consiliul sătesc Floreni / Captură Google Maps
0
2,951
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!