Drama designerilor de la Rolls-Royce: iată în ce şi-a transformat Justin Bieber coupe-ul Wraith

5 Februarie 2021, 09:22
Denis Godorozea
Goana după ceva special, cu un grad avansat de personalizare, naşte câteodată proiecte cu adevărat ciudate. În special se atestă în industria auto, unde tuneri şi designeri, care pretind a fi iscusiţi, îşi pun în aplicare imaginaţia fără careva limite. Este şi cazul acestui Rolls-Royce necăjit, ajuns în mâinile interpretului Justin Bieber, care l-a încredinţat "maeştrilor" de la West Coast Customs.
Deşi nu prea este clar care anume a fost scopul tunerilor şi al interpretului, sau, mai bine zis, în ce şi-au dorit ei să transforme acest Wraith, dar în anumite detalii coupe-ul unicat aminteşte de conceptul fascinant 103EX, cu anumite modificări care, de altfel, doar au înrăutăţit situaţia. Maşina are caroseria acoperită cu un kit specific ce ascunde şi roţile, astfel încât chiar şi la lumina zilei coupe-ul pare să plutească în aer. Aparent, singurul element intact, din nefericire pentru Rolls-Royce, a rămas statueta Spiritul Extazului.
Scopul proiectului a şi fost atins, de fapt. Wraith-ul lui Bieber va deveni cu siguranţă un show stopper indiferent de locul apariţiei, chiar şi la expoziţia celor mai extravagante ciudăţenii pe 4 roţi. De altfel, Bieber este cunoscut în comunitatea auto cu maşinile sale neobişnuite şi a avut în colecţia sa specifică modele precum Lamborghini Urus roz şi un Fisker Karma complet cromat.
0
2,445
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!