Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ford vine în ajutorul locuitorilor din Texas cu peste 400 unităţi F-150, dotate cu generatoare

22 Februarie 2021 - 13:08
Denis Godorozea
Ford intervine oficial în statul Texas în ajutorul cetăţenilor blocaţi în propriile case fără energie electrică. Constructorul american a cerut dealer-ilor locali să distribuie cetăţenilor pickup-uri Ford F-150 cu sistem hibrid de propulsie, echipate cu generatoare, pentru a-i ajuta să supravieţuiască. Astfel, peste 400 automobile urmează să fie livrate locuitorilor din regiunile afectate.
Reacţia celor de la Ford vine ca răspuns la informaţiile şi imaginile distribuite mai devreme în mediul online, cum posesorii de Ford F-150 utilizează generatorul de 7.2 kW pentru a alimenta dispozitivele casnice, printre care televizoare, frigidere şi chiar televizoare. Ulterior, oficialii constructorului american au constatat că dealerii din Texas au în stoc 415 unităţi noi-nouţe F-150 cu sisteme similare şi i-au îndemnat să le livreze cu împrumut cetăţenilor din cele mai afectate zone, rămaşi fără curent electric şi care nu au vreun vehicul similar în posesie.
Cu acest scop constructorul va stimula adiţional dealerii locali cu câte 600 dolari, iar după ce problema va fi soluţionată pickup-urile vor fi returnate în showroom pentru a fi comercializate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter