Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Încă un vlogger moldovean şi-a incendat maşina: de această dată un BMW cu numere lituaniene

28 Februarie 2021 - 21:39
Redacţia PiataAuto.md
Astăzi încă un vlogger moldovean şi-a incendiat maşina sa pe un câmp de lângă Chişinău, pe traseul spre Criuleni. De această dată e vorba de un BMW Seria 5 E60, cu plăcuţe de înmatriculare lituaniene.
Dacă în luna noiembrie un vlogger rus şi-a incendiat un Mercedes-AMG GT 4 door coupe, motivând că e nemulţumit de un service al mărcii, atunci vloggerii moldoveni nu fac decât încercări penibile de a copia gestul sau de a pretinde că nu-l copie. Acum o lună un vlogger din Moldova şi-a incendiat un Saab, tot cu numere străine, pretinzând că aşa o ia de la zero şi va face un soi de coaching online despre cum să începi de la zero. Iar vlogger-ul de azi nici măcar nu anunţă vreun motiv, ci i se adresează direct vlogger-ului rus Litvin, pretinzând că ar fi un suflet pereche pentru acela şi apoi îşi incendiază pur şi simplu BMW-ul.
Totul e un fel de copie penibilă de buget mai mic a gestului vlogger-ului rus, de la încercarea de a turna în aceeaşi manieră combustibil pe maşină, până la maniera în care voia să fie filmat. BMW-ul e incendiat într-un final şi arde cu fum negru, poluând în voie atmosfera.
Fireşte, oamenii au început a glumi pe seama acestuia chiar pe pagina acestuia de Instagram. Cineva din martori a postat un video scurt cu maşina arzândă pe Facebook, iar acolo alţi comentatori îl luau la zeflemea pe vlogger-ul moldovean că de când cu noile accize uriaşe la importul automobilelor vechi şi imposibilitatea de le revinde decât dacă plăteşti acea taxă uriaşă, vlogger-ul ar fi crezut că asta va fi cea mai ieftină rezolvare a problemei. Doar că ţinem să-l informăm că serviciul vamal îi va solicita oricum să plătească vămuirea uriaşă a maşinii sale, chiar dacă maşina e distrusă sau e dată la fie vechi, aşa cum informam într-o ştire detailată la acest subiect. Prin urmare, video-ul de azi s-ar putea să-l coste pe vlogger nu doar preţul propriu-zis al maşinii ci şi câteva sute de mii de lei în accize de import.
Pe lângă asta, poate ar fi cazul ca şi poliţia şi Inspectoratul pentru Protecţia Mediului să se autosesizeze în aceste cazuri, până când ele nu devin o normalitate? Pentru că în cazul vlogger-ului moldovean de acum o lună, noi am contactat ambele structuri, care ne-au spus că nu investighează fapta acelui protagonist!

Voi ce credeţi despre toată povestea?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter