Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Maşina îndrăgită de hoţi: peste 1,000 unităţi Dodge Charger furate într-un an în o singură regiune din SUA

26 Februarie 2021 - 17:12
Denis Godorozea
Sedanul Dodge Charger poate fi numit acum cel mai îndrăgit model în rândul hoţilor americani de automobile. Mii de sedanuri sunt furate anual, iar un soi de record a fost raportat de departamentul de poliţie din regiunea de sud a statului Michigan, unde într-un singur an au fost furate peste 1,000 unităţi Charger.
Dodge Charger ajunge într-un soi de top de preferinţe printre hoţii americani de automobile, fiind acompaniat de alte două modele americane din sânul fostului concern FCA, Stellantis la ora actuală — Dodge Durango şi Jeep Grand Cherokee. Statistica alarmantă a fost dezvăluită de oamenii legii, iar cei de la Stellantis s-au grăbit să vină cu o reacţie, sugerând că alarma de uzină integrată în maşinile Dodge şi Jeep corespunde în totalitate standardelor americane de siguranţă, orice ar însemna această afirmaţie.
Poliţia menţionează, că prada hoţilor pot deveni nu neapărat automobilele rulate, ci şi cele depozitate în showroom-uri sau service-urile oficiale, iar de cea mai mare popularitate printre infractori "se bucură" versiunile de performanţă Dodge Charger, din seria Hellcat. Cea mai mare rată de furturi are loc în state precum Ohio, Kentucky, Georgia, Illinois şi New York, potrivit Carscoops.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter