Maşini chinezeşti indestructibile? Chery anunţă garanţie nelimitată şi pe viaţă pentru propriile motoare

26 Februarie 2021, 16:07
Denis Godorozea
Constructorul chinezesc Chery introduce o ofertă incredibilă şi, aparent, irezistibilă pentru o parte din modelele sale, comercializate în China — garanţie nelimitată şi pe viaţă pentru unităţile de propulsie cu combustie internă. De menţionat, însă, că deocamdată garanţia va fi disponibilă în exclusivitate pe piaţa domestică.
Deocamdată garanţia nelimitată pentru unităţile de propulsie va fi disponibilă pentru SUV-urile din seria Tiggo, precum Tiggo 8, Tiggo 7, Tiggo 5x, Tiggo 3x, dar şi sedanul Arrizo 5, pentru toate motoarele disponibile din portofoliul actual Chery. Ulterior chinezii promit să extindă garanţia pentru toate modelele din gamă. De menţionat, că constructorul nu specifică careva condiţii sau limitări, deci garanţia pentru motoare va fi disponibilă indiferent de anul producţiei, parcursul indicat de odometru şi indiferent de proprietar, respectiv garanţia va rămâne în vigoare şi pentru posesorii ulteriori care vor achiziţiona aceste maşini pe piaţa automobilelor rulate.
Garanţia extinsă este prevăzută pentru toate maşinile comercializate de la începutul acestui an şi este inclusă şi pentru vehiculele echipate cu sisteme hibride de propulsie. Conform prevederilor, clienţii vor beneficia nu doar de reparaţii în cazul unui defect, dar vor putea chiar să înlocuiască motorul distrus. Chiar atât de încrezuţi sunt chinezii de propriile motoare şi fiabilitatea lor? Ar fi acesta un factor determinant pentru a opta pentru un automobil chinezesc, precum e Chery?
0
2,836
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!