Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mitsubishi nu pensionează generaţia precedentă Outlander. Modelul va fi disponibil alături de SUV-ul nou

25 Februarie 2021 - 15:36
Denis Godorozea
Mitsubishi a luat decizia să nu pensioneze în totalitate generaţia precedentă Outlander, chiar dacă modelul nou a fost prezentat mai devreme şi urmează să debuteze oficial pe principalele pieţe. Respectiv, în anumite ţări noul Outlander va fi expus în showroom şi disponibil pentru comandă alături cu predecesorul.
Japonezii îşi motivează decizia prin indisponibilitatea unei versiuni hibride pe noua generaţie Outlander la ora actuală. Amintim că SUV-ul a debutat în premieră americană cu un singur motor în gamă, fiind vorba de un benzinar aspirat natural de 2.5 litri, ce a venit să înlocuiască vechea unitate de 2.4 litri. Cel mai probabil, în baza acestui motor va fi dezvoltat noul sistem plug-in hybrid, care ulterior va fi oferit şi colegilor de Alianţă, Nissan şi Renault.
Motorul de 2.5 litri şi platforma sunt absolut noi pentru Mitsubishi, ambele împrumutate de la Nissan Rogue/X-Trail. Respectiv, noul Outlander nu are careva tangenţe cu modelul precedent şi versiunea lui plug-in hibridă cu benzinar de 2.4 litri sub capotă. Voci apropiate companiei sugerează că noul Outlander va fi disponibil cu noua motorizare electrificată abia peste un an, iar până atunci PHEV-ul de a treia generaţie va rămâne disponibil pe toate pieţele. Acest lucru îi va ajuta pe cei de la Mitsubishi să se încadreze în normele de emisii medii per întreaga gamă de modele şi astfel să omită amenzile usturătoare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter