Noile imagini render prezintă cum poate arăta viitoarea generaţie Dacia Logan MCV

16 Februarie 2021, 19:02
Denis Godorozea
Deşi nu a fost prezentat în cadrul debutului oficial al noilor generaţii Dacia Logan şi Sandero, break-ul Logan MCV va continua să existe în oferta constructorului din Mioveni şi în cea de-a treia generaţie. Recent maşina a fost surprinsă în timpul testelor cu caroseria camuflată, iar ruşii de la Kolesa.ru au încercat să-şi imagineze cum va arăta viitorul MCV în două imagini render.
Indubitabil, ca şi în cazul generaţiilor precedente, Logan MCV va prelua designul părţii frontale integral şi fără modificări de la sedanul Logan şi hatch-ul Sandero, de altfel, cum o fac chiar şi cei de la Porsche cu ale lor Panamera şi Panamera Sports Turismo. Respectiv, modificările vizibile vor fi concentrate după montanţii centrali, unde break-ul va avea portiere modificate, fixatoare pe acoperiş şi, fireşte, în posterior cu cea de-a cincea uşă şi portbagaj mai încăpător.
Ruşii susţin că imaginile render cu posteriorul maşinii au fost create în baza pozelor cu prototipuri camuflate, însă liniile drepte, parcă inspirate de la break-urile Volvo din primul deceniu al secolului XXI par a fi ceva mai depărate de realitate. Cel mai probabil, se va opta pentru forme ceva mai ondulate pentru uşa din spate, aceasta urmând să fie apropiată de uşa hatch-ului Sandero, dar luneta fiind poziţionată ceva mai vertical. Diferenţe mai mari vor exista şi la nivelul blocurilor optice, care vor avea o structură interioară similară a luminilor, dar forme mai mari, cu elemente de iluminare integrate şi pe montanţii posteriori. Voi ce ziceţi despre presupusul design al noului Logan MCV?
Prototipul camuflat Dacia Logan MCV. Sursa foto — Motor1.com
0
5,230
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!