Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Mercedes-Benz C-Class, deconspirat înainte de premieră. Iată cât de mult seamănă cu S-Class

22 Februarie 2021 - 11:46
Denis Godorozea
Cu doar câteva zile înainte de premiera oficială, noul Mercedes-Benz C-Class a fost dezvăluit în totalitate în mediul online, pe reţelele de socializare fiind distribuite imagini cu exteriorul şi habitaclul sedanului în caroserie W206. Acum C-Class seamănă şi mai mult cu nava amiral S-Class, diferenţele fiind dictate doar de dimensiuni.
În imaginile distribuite în internet C-Class de generaţie nouă apare în interpretări de top, cu pachet de tuning de uzină AMG Line. Acesta aduce bare de protecţie mai agresive cu incizii mimate în partea frontală, asemănătoare în forme cu cele pe care le-am văzut şi pe cele mai noi modele din gamă, de altfel. Versiunile standard au prize închise de culoare neagră rotunjite, însă nici în acest caz sedanul nu vine cu faimosul logo pe capotă, ci doar pe calandrul mărit în dimensiuni.
La posterior va fi mai uşor să recunoşti un C-Class datorită farurilor de dimensiuni mai compacte şi cu muchii mai ascuţite în corpurile integrate în capacul portbagajului. Se pare, însă, că noua generaţie a renunţat la decorul cromat integrat în bara posterioară care să mimeze terminaţiile sistemului de evacuare — cel puţin în imagini C-Class pare să aibă tobe adevărate.
C-Class a preluat aproape în întregime şi arhitectura planşei de bord de la nava amiral S-Class, având cea mai recentă versiune a sistemului multimedia MBUX cu ecran vertical montat pe consola centrală, prin intermediul căruia cei de la bord vor acţiona şi sistemul de climatizare. Originale par a fi gurile de ventilare şi volanul ceva mai sportiv, cu 3 spiţe, dar tot cu comenzi tactile.
Premiera oficială va avea loc peste două zile, în 23 februarie. Atunci germanii vor distribui toate informaţiile tehnice referitoare la motorizările de bază, iar ulterior vor apărea şi versiunile de performanţă semnate de divizia Mercedes-AMG. Amintim că reprezentanţii companiei au confirmat mai devreme, că cel mai puternic C-Class va avea sub capotă benzinar turbo de 2.0 litri şi cu 4 cilindri, respectiv unităţile V8 vor rămâne în istorie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter