O maşină de poliţie cu 4 inspectori şi o deţinută la bord s-a răsturnat în urma unui accident în Călăraşi

1 Februarie 2021, 12:44
Denis Godorozea
Un accident cu implicarea unui automobil de poliţie a avut loc în această dimineaţă pe traseul Chişinău — Ungheni în apropiere de localitatea Sipoteni din raionul Călăraşi. În urma impactului cu un automobil marca Audi, maşina de poliţie a fost proiectată pe acostament după care s-a răsturnat în şanţ. La bordul maşinii în momentul accidentului se aflau 4 angajaţi IP Ungheni şi o deţinută.
Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, însă o angajată al inspectoratului de poliţie a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spitalul raional. Ceilalţi pasageri de la bordul maşinii răsturnate nu au suferit traumatisme grave.
Potrivit comunicatului publicat de IGP, automobilul de poliţie transporta o deţinută spre Judecătoria Ungheni, când la un moment dat, în curbă, un automobil Audi, venit pe contrasens, a derapat şi s-a ciocnit violent în partea stângă a maşinii de poliţie. Poliţia sugerează că şoferul ar fi pierdut controlul volanului pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, iar maşina IP Ungheni avea girofarul inclus. Cercetările pe marginea cazului continuă, iar deţinuta a fost preluată de un alt echipaj de poliţie pentru a fi transportată la Judecătoria Ungheni.
0
2,470
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!