Primul showroom Tesla Motors din România se deschide mâine la Bucureşti

17 Februarie 2021, 14:23
Denis Godorozea
Tesla Motors a venit în România la începutul acestui an, când a fost înfiinţată sucursala oficială acum câteva săptămâni. Nu a durat prea mult şi acum compania americană este gata să inaugureze primul showroom Tesla peste Prut, acesta urmând să-şi înceapă activitatea mâine, 18 februarie, la Bucureşti.
Imagine simbol

Sala se va regăsi pe şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 6-8, acesta fiind cel mare showroom Tesla din regiune, iar cei interesaţi vor putea vizita reprezentanţa pentru a face cunoştinţă cu modelele constructorului american pe viu, însă deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate câte unităţi vor fi expuse. Va urma, cel mai probabil, şi o listă actualizată de preţuri pentru piaţa din România. De menţionat, că showroom-ul este deschis de o companie terţă, neafiliată constructorului american.
Imagine simbol

Mai devreme Tesla a anunţat şi despre planurile de extindere a reţelei de staţii de încărcare Supercharger în estul Europei, inclusiv în România. Conform listei preliminare, prima staţie urmează să fie inaugurată la Timişoara, după care vor fi disponibile şi în alte oraşe, precum Bucureşti şi Sibiu. Astfel, până la mijlocul acestui an în România vor funcţiona cel puţin 3-4 staţii de alimentare rapidă Tesla.

Vom reveni cu detalii relevante odată cu inaugurarea showroom-ului la Bucureşti.
1
1,851
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!