Să le fie pe plac chinezilor: cum arată cel mai ciudat Bentley Bentayga, cu ampatament mărit

9 Februarie 2021, 13:44
Denis Godorozea
Bentley se pregăteşte să diversifice oferta pentru primul SUV din istoria companiei, Bentayga, care în scurt timp a devenit şi cel mai solicitat model din portofoliul britanicilor. Noua variantă va avea un ampatament mărit, un aspect exterior ciudat şi, cel mai probabil, se va situa în topul versiunilor disponibile pentru Bentayga. Prototipul a fost surprins în timpul testelor.
Primele informaţii despre Bentayga LWB au apărut câţiva ani mai devreme, încă până la facelift-ul de mijloc de carieră. Acum prototipul surprins în timpul testelor are caroseria complet decamuflată, fapt ce sugerează premiera apropiată. Totodată, lansarea unei asemenea versiuni abia după actualizarea de mijloc de carieră, după 5 ani de la prima lansare, sugerează că Bentayga de primă generaţie se va menţine pe linia de producţie încă cel puţin 3-4 ani.
La ora actuală nu sunt disponibile careva informaţii oficiale. Amintim că standard Bentayga oferă un ampatament de 2,995 mm şi are o lungime de 5,125 mm. Maşina de teste are, însă, o caroserie alungită simţitor, cu proporţii ciudate, în materie de design exterior aspectul fiind intact în raport cu versiunile actualizate, prezentate mai devreme. Respectiv, misiunea noii versiuni este de a oferi un surplus generos de spaţiu pentru pasagerii banchetei spate, dar şi un confort avansat.
1
1,426
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!