Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Se vinde mai bine decât cel nou? Seria Land Rover Defender V8 Trophy a fost rezervată în doar 72 ore

22 Februarie 2021 - 17:44
Denis Godorozea
În ciuda avansului tehnologic indicat de Land Rover Defender odată cu schimbul de generaţii, fanii offroader-ului veritabil britanic rămân a fi atraşi în continuare de modelul clasic, or ediţia de colecţie Land Rover Defender Works V8 Trophy a fost rezervată în mai puţin de 3 zile, în ciuda preţului deosebit de piperat.
Acum aproape două săptămâni Land Rover publica imagini şi informaţii despre noua serie exclusivă a Defender-ului clasic, care aminteşte despre succesul offroader-ului în competiţiile Camel Trophy. Defender Works V8 Trophy s-a lansat cu opţionale inspirate de bolizii de curse, fiind pregătit de provocări dificile pe teren accidentat, iar pe lângă piesa de colecţie propriu-zisă clienţii mai beneficiau de posibilitatea exclusivă de a participa într-o serie de curse de 3 zile pe un traseul situat pe teritoriul castelului Eastnor din comitatul Herefordshire, Marea Britanie.
Bineînţeles, creaţia celor de la Land Rover Classic nu putea fi accesibilă, iar un singur exemplar pornea de la 195 mii lire sterline. Însă nici acest preţ piperat nu i-a speriat pe fanii mai înstăriţi ai offroader-ului iconic, or toate cele 25 unităţi planificate spre producţie au fost rezervate în mai puţin de 72 ore de la deschiderea comenzilor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter