Şi-a distrus BMW-ul pe traseul Chişinău-Cimişlia noaptea trecută. Ar fi fost în stare de ebrietate

22 Februarie 2021, 10:23
Denis Godorozea
Un accident ciudat a avut loc noaptea trecută pe traseul M3 Chişinău-Cimişlia — un BMW a fost distrus în totalitate după ce s-a ciocnit de o barieră din preajma drumului, fără participarea altor automobile. Potrivit informaţiilor preliminare, şoferul ar fi fost beat la volan în momentul producerii accidentului.
Imaginile distribuite pe reţelele de socializare prezintă un BMW Seria 3 320d Touring E91, înmatriculat în Italia. La moment nu se cunoaşte cauza exactă a accidentului, dar cel mai probabil şoferul avea viteză excesivă şi a pierdut controlul volanului. Alte automobile nu au fost implicate şi, din fericire, nimeni nu a avut de suferit leziuni. Din spusele martorilor, şoferul ar fi fost în stare de ebrietate la volan în momentul producerii accidentului şi, mai mult de atât, acesta nu ar avea nici un permis de conducere, iar maşina aparţine altei persoane.
Dacă informaţia enunţată mai sus se va confirma, în acest caz vor urma consecinţe nu doar pentru şoferul ce a provocat accidentul, dar şi proprietarul maşinii, care a oferit-o unei persoane aflate în stare de ebrietate. Vom reveni cu informaţii relevante.
Sursă foto: Facebook.com / Accidente rutiere Republica Moldova / AutomobilistMD
0
1,526
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!