Tesla domină topul satisfacţiei clienţilor printre cumpărătorii americani. Toate cele 4 modele au fost incluse în listă

19 Februarie 2021, 15:59
Denis Godorozea
Revista americană Consumer Reports a actualizat ratingul anual în care sunt incluse automobilele care corespund cel mai mult aşteptărilor posesorilor, numit topul satisfacţiei consumatorilor. Lista celor 10 automobile care nu şi-au dezamăgit posesorii este, însă, cam ciudată în acest an, or include predominant modele americane, printre care întreaga gamă Tesla.
Topul americanilor are la bază sondaje produse pe un eşantion de peste 100 mii automobilişti din SUA, care au achiziţionat un automobil nou pe parcursul ultimilor 3 ani. În cadrul sondajului, cei intervievaţi povestesc propriile impresii şi trăiri, despre confortul suspensiei, confortul de utilizare, senzaţiile din condus, dar şi cât de mult exploatarea reală coincide cu aşteptările iniţiale.
Aşadar, lista celor 10 automobile incluse în topul satisfacţiei clienţilor arată în felul următor:

1. Tesla Model 3;
2. KIA Telluride;
3. Tesla Model S;
4. Tesla Model Y;
5. Mazda MX-5;
6. Lincoln Aviator;
7. Lincoln Corsair;
8. Toyota Prius;
9. Jeep Gladiator;
10. Tesla Model X.
Ei bine, nu putem avea reproşuri sau neclarităţi atunci când modele precum Mazda MX-5 sau Toyota Prius, SUV-uri şi offroader-e mari. Mai ciudată pare includerea în listă a întregii game Tesla, în special a celor mai noi electrice Model 3 şi Model Y, care din momentul lansării lor şi-au dezamăgit posesorii din întreaga lume cu mari gafe de asamblare şi defecte de uzină. Ei bine, probabil sentimentele pe care le generează Tesla într-un mod obişnuit de exploatare sunt suficiente pentru a acoperi toate aceste neajunsuri?
0
1,462
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!