Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota va răsplăti cu un 4Runner nou fapta eroică a unui medic din SUA, implicat în accident rutier

22 Februarie 2021 - 15:35
Denis Godorozea
Un medic din Texas a devenit un adevărat erou după ce a pornit în ajutorul oamenilor implicaţi într-un carnagiu de proporţii cu implicarea a peste 130 automobile pe o şosea acoperită cu gheţuş. Medicul şi-a făcut meseria şi a ajutat persoanele rănite chiar dacă a fost şi el unul din cei implicaţi în accident. Abia ulterior bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Este vorba despre accidentul cu implicarea a peste 130 automobile ce a avut loc în 11 februarie pe şoseaua 35 din Texas, 6 oameni au decedat şi zeci de persoane au fost rănite. Trey McDaniel a pornit în acea dimineaţă la muncă cu propriul Toyota FJ Cruiser. În drum, însă, bărbatul a zărit carnagiul cu implicarea mai multor automobile în cale, dar nu a putut frâna în siguranţă din cauza carosabilului acoperit integral cu gheaţă. După ce s-a ciocnit frontal de fiarele blocate în drum, maşina lui a fost accidentată din posterior de un camion, care tot a rămas fără frâne. Din fericire, însă, McDaniel a scăpat cu viaţă, ba a venit în ajutorul salvatorilor ce au apărut în scurt timp în ajutor. Abia ulterior medicul le-a dezvăluit că, de fapt, nu este vreun coleg de-al lor, ci o victimă a accidentului, după care salvatorii au dispus transportarea lui imediată la cel mai apropiat spital.
Fapta eroică a fost observată de oficialii Toyota din America de Nord. Maşina lui McDaniel nu va mai putea fi reparată, iar constructorul nipon s-a oferit să-l răsplătească pe medic cu un automobil absolut nou, gratuit, oricare pe care l-ar alege acesta. Trey a ales un alt offroader, actualul 4Runner în versiunea TRD Pro, care în scurt timp îi va fi livrat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter