Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

UAZ continuă să viseze: noi imagini cu monovolumul 452 Buhanka, care există doar în schiţe şi imagini 3D

19 Februarie 2021 - 17:23
Denis Godorozea
UAZ a publicat pe reţelele de socializare noi imagini cu conceptul succesorului renumitului monovolum sovietic UAZ-452, produs din 1965 până în prezent fără careva modificări majore din punct de vedere tehnic sau estetic. De această dată ruşii din nou s-au limitat la doar nişte imagini 3D cu presupusul monovolum de generaţie nouă, care nu există astăzi nici măcar în formă de machetă.
De altfel, un proiect similar a fost publicat de cei de la UAZ şi mai devreme, iar de atunci designerii nu au schimbat prea multe. Noua Buhanka combină formele clasice cu un stil futurist, monovolumul fiind înzestrat cu elemente moderne de iluminare, elemente de protecţie din plastic nevopsit, fixatoare pentru bagaje pe acoperiş, dar şi anvelope de offroad. Pe caroserie şi anvelope se regăsesc acum inscripţii "CCCP 100" (URSS 100), asta pentru că autorul proiectului l-a pregătit în cinstea aniversării de un secol de la apariţia Uniunii Sovietice.
Publicarea acestor imagini render în format digital a stârnit din nou comentarii răutăcioase în mediul online, iar principalele acuzări aduse celor de la UAZ ţin de calitatea modelului actual Buhanka, acel produs din 1965, dar şi de faptul că compania iroseşte timp şi tachinează cetăţenii cu noi şi noi promisiuni, proiecte, care ulterior sunt date uitării pe paginile web şi nu se mai transformă în proiecte reale. Şi de această dată cei de la UAZ nu au specificat careva termeni de lansare a noului UAZ-452, or acest proiect nici nu este unul prioritar pentru compania producătoare de offroader-e, care tot sunt învechite moral şi tehnic.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter