(VIDEO) A pornit în marşarier cu uşa deschisă şi a accidentat un automobil parcat în preajmă

8 Februarie 2021, 18:22
Denis Godorozea
Un şofer din capitală, posesor de KIA Sportage de ultimă generaţie, s-a pomenit u o "surpriză" neplăcută, după ce maşina sa, parcată în curtea blocului, a fost avariată de un taximetrist neatent, după ce a încercat să facă o manevră mai ciudată. Mai mult ca atât, potrivit martorilor taximetristul ar fi încercat să părăsească locul, dar a fost oprit chiar de proprietarul Sportage-ului.
Scena nocturnă în care taximetristul apare protagonist a fost surprinsă de câteva camere de supraveghere din curte. Cum vedem în imaginile de mai jos, taximetristul manevra noaptea în curte, când la un moment dat a decis să meargă în marşarier, probabil pentru a părăsi curtea după vreo comandă executată. Însă, acesta a ales să manevreze cu capul afară, deschinzând portiera. Asta i-a şi jucat festa, când din neatenţie s-a ciocnit cu portiera de un KIA Sportage, parcat în preajmă, ba a şi accelerat mai brusc imediat după impact, deteriorându-şi uşa. A încercat apoi să "repare" portiera cu propriile forţe, dar nu prea i-a reuşit.
De ce nu a manevrat utilizând oglinzile retrovizoare — nu cunoaştem, dar ţinând cont că este vorba despre un Toyota Prius de generaţie precedentă, cel mai probabil maşina mai este dotată şi cu o cameră de marşarier.

Sursă video: Facebook.com / GBM / Elena Costin
0
642
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!