Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) A pornit în marşarier cu uşa deschisă şi a accidentat un automobil parcat în preajmă

8 Februarie 2021 - 18:22
Denis Godorozea
Un şofer din capitală, posesor de KIA Sportage de ultimă generaţie, s-a pomenit u o "surpriză" neplăcută, după ce maşina sa, parcată în curtea blocului, a fost avariată de un taximetrist neatent, după ce a încercat să facă o manevră mai ciudată. Mai mult ca atât, potrivit martorilor taximetristul ar fi încercat să părăsească locul, dar a fost oprit chiar de proprietarul Sportage-ului.
Scena nocturnă în care taximetristul apare protagonist a fost surprinsă de câteva camere de supraveghere din curte. Cum vedem în imaginile de mai jos, taximetristul manevra noaptea în curte, când la un moment dat a decis să meargă în marşarier, probabil pentru a părăsi curtea după vreo comandă executată. Însă, acesta a ales să manevreze cu capul afară, deschinzând portiera. Asta i-a şi jucat festa, când din neatenţie s-a ciocnit cu portiera de un KIA Sportage, parcat în preajmă, ba a şi accelerat mai brusc imediat după impact, deteriorându-şi uşa. A încercat apoi să "repare" portiera cu propriile forţe, dar nu prea i-a reuşit.
De ce nu a manevrat utilizând oglinzile retrovizoare — nu cunoaştem, dar ţinând cont că este vorba despre un Toyota Prius de generaţie precedentă, cel mai probabil maşina mai este dotată şi cu o cameră de marşarier.

Sursă video: Facebook.com / GBM / Elena Costin
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter