Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accidentul cu maşina poliţiei de acum două zile: vinovatul circula pur şi simplu pe contrasens

4 Februarie 2021 - 09:56
Ilie Toma
Dacă la 1 februarie vă informam despre un accident produs cu implicarea unei maşini a poliţiei pe traseul Chişinău-Ungheni, atunci ieri cei de la ProTV au publicat imagini cu momentului impactului, care le-au fost trimise la redacţie. Totuşi, aceste imagini relevă un fapt deosebit de curios, pe care nu l-am văzut menţionat la televiziune sau în mediul online.
Şi anume, luni până şi poliţia menţiona că şoferul automobilului Audi, care s-ar face vinovat de producerea accidentului, n-ar fi adaptat viteza la condiţiile meteo şi ar fi derapat spre contrasens într-un viraj al traseului menţionat. Într-adevăr asta părea cel mai previzibil scenariu, iar ce a urmat ştim cu toţii — vehiculul poliţiei tamponat lateral, răsturnat, şi o poliţistă rănită şi transportată la spital.
Totuşi, imaginile cu momentul impactului relevă de fapt, altceva, şi anume faptul că Audi circula pur şi simplu pe contrasens, pe o porţiune de drum în care depăşirea era interzisă, fiind curbă şi linie neîntreruptă pe carosabil. Mai mult ca atât, Audi era departe în faţa vehiculului care filma, prin urmare ar fi putut reveni demult înapoi pe banda corectă de deplasare, însă acesta a continuat să se deplaseze pe contrasens, chiar şi atunci când din faţă venea maşina poliţiei. Audi ar fi avut loc de evitare a accidentului, însă din video nu se văd nici măcar lumini de frână aprinse sau vreo încercare de a evita impactului.

Prin urmare, noi putem concluziona fie că şoferul Audi a fost în stare de ebrietate, fie era distras total de altceva şi nu se uita în faţa sa, fie e o manevră intenţionată. Vom solicita comentarii adiţionale poliţiei şi vom reveni cu comentariile lor, inclusiv cu rezultatul analizei de alcoolemie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter