(VIDEO) Activiştii de la StopHam au publicat imaginile cu momentul când au fost luaţi pe capotă de un Chevrolet la Botanica

10 Februarie 2021, 10:21
Redacţia PiataAuto.md
Săptămâna trecută chişinăuienii eu fost consternaţi de gestul unul şofer al unui Chevrolet Cruze, care a ieşit de pe un trotuar de pe bulevardul Dacia la intersecţie cu Cuza Vodă, având doi pietoni pe capotă, după care a accelerat în viteză şi a traversat întreaga intersecţie cu pietonii agăţându-se pe maşina sa.
Din acea zi unii martori confirmaseră că pietonii luaţi pe capotă au fost activişti ai organizaţiei StopHam, care luptă cu parcările neregulamentare din capitală şi care ar fi desfăşurat un raid în acea zi la locul cu pricina. Ulterior faptul a fost confirmat şi de poliţie, care a menţionat că toţi au fost duşi la inspectoratul Botanica, iar şoferul s-a ales cu dosar penal pentru huliganism.
Azi cei de la StopHam au publicat video-ul întregului raid, iar în el se conţin şi imaginile cu momentul altercaţiei cu şoferul Chevroletului, care a degenerat în luarea lor pe capotă. Poţi vedea aceste imagini mai jos, noi am setat player-ul să pornească la momentul primei interacţiuni cu şoferul Chevrolet-ului.

Ce crezi despre toată situaţia? Îşi merită şoferul de Chevrolet dosarul penal?
1
8,214
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!