(VIDEO) Acum 4 zile figura într-o reclamă auto siropoasă pentru Jeep, azi e acuzat de condus în stare de ebrietate

11 Februarie 2021, 10:01
Ilie Toma
Situaţia asta o putem numi doar o elocventă ipocrizie de vedetă, iar Jeep, din păcate, a dat-o din nou în bară, probabil fără a intui ghinionul. E vorba de Bruce Springsteen, un cântăreţ american renumit şi prin Europa pentru unele piese de-ale sale.
Acum 4 zile, Jeep îşi prezenta asul din mânecă de la marele eveniment sportiv Super Bowl, acolo unde toţi producătorii auto se înghesuie să lanseze câte un spot special pentru seara cu cea mai mare audienţă televizată din SUA. Asul din mâneca celor de la Jeep era o reclamă auto siropoasă, concepută şi filmată de Bruce Springsteen pentru ei, cu ajutorul unei echipe, desigur. Şi la fel cum alte companii au luat câte o poziţie politică ambiţioasă în ultimii ani, la fel şi Jeep a mers pe calea unui mesaj politic, muzicianul vorbindu-le americanilor în acel spot despre valorile lor, despre cât de divizaţi au fost în ultimul timp, despre conciliere şi despre întâlnire la mijloc, iar pe fundal, desigur, apar şi modele Jeep, conduse meditativ de Bruce Springsteen. Totul frumos, cu mesaj filosofic şi optimist, aproape ca într-o predică divină.
Doar că la doar câteva zile distanţă, o ştire ruşinoasă şterge tot frumosul de pe rezonanţa pozitivă, pe care a avut-o reclama şi participarea lui Bruce Springsteen în ea. Poliţia din New Jersey, SUA, a anunţat că are în derulare o anchetă ce-l vizează pe Springsteen, în care acesta era suspectat că ar fi condus în stare de ebrietate avansată la data de 14 noiembrie 2020, manifestând un condus agresiv şi fiind arestat de poliţie în acea seară!

Mai mult ca atât, investigaţiile poliţiei au relevat că acesta primise în aceeaşi zi, câteva ore mai devreme, şi o amendă pentru că ar fi consumat alcool în public, într-un parc din acelaşi stat. Acum poliţia a finalizat colectarea de probe şi l-a pus oficial sub acuzare pe Bruce Springsteen, iar vedeta urmează să apară în următoare săptămâni în faţa magistraţilor pentru a-şi primi verdictul.
După aflarea acestei informaţii, Jeep a şters video-ul cu Springsteen de pe YouTube. Sigur, putem prezuma că cei de la Jeep nu ştiau despre toată povestea când l-au contractat pe Springsteen, dar cât de ipocrit a fost acesta, ştiind că are în derulare o anchetă pentru condus în stare de ebrietate, în cadrul căreia a fost şi arestat, şi totuşi filmând un spot siropos pentru o marcă auto, în care ţine predici unei întregi naţiuni despre unitate şi corectitudine?
0
2,192
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!