(VIDEO) Aşa trebuie să fie reclamele: războiul spoturilor dintre GM şi Audi, cu Tormund din Game of Thrones

10 Februarie 2021, 17:49
Denis Godorozea
Reclamele nostime au avut mereu cel mai bun efect în promovarea produselor, iar printre cei mai ingenioşi promotori se regăsesc în industria auto, unde asistăm la confruntări haioase între producători. O nouă urzeală a fost pornită săptămâna trecută de General Motors, cu ideea promovării viitoarelor electromobile, dar răspunsul nu s-a lăsat mult aşteptat.
În clipul original publicat de Audi apare actorul de comedie Will Ferrell, care face glume pe seama Norvegiei, în contextul în care ţara nordică se laudă acum cu cea mai mare rată de vehicule electrice în raport cu populaţia. Astfel, Will Ferrell porneşte în norvegia la bordul unui Cadillac Lyriq, acompaniat de amici cu un GMC Hummer.
Cu un răspuns în scurt timp au venit cei de la Audi, care au apelat la actorul Kristofer Hivju, renumit pentru rolul lui Tormund Giantsbane în serialul epic Game of Thrones. Amintim că Audi a reuşit performanţa să livreze cele mai multe electromobile în Norvegia în 2020, SUV-ul e-tron în care apare Hivju fiind lider absolut la capitolul vânzări. Vă invităm să urmăriţi cele două spoturi haioase mai jos.
0
2,029
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!