Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Autorii a 35 de furturi din automobile în Chişinău, reţinuţi de poliţie, apoi eliberaţi

18 Februarie 2021 - 18:03
Redacţia PiataAuto.md
În ultimele zile Chişinăul părea terenul sălbatic al hoţilor de obiecte din automobilele parcate, or, pe parcursul acestor zile doar în mediul online au fot raportate zeci de asemenea cazuri, mai ales în sectoarele Botanica, Ciocana şi Buiucani. În week-end noi chiar publicasem şi o listă de sfaturi utile pentru a ne proteja pe cât posibil de asemenea hoţi.
Azi poliţia din Chişinău anunţă arestarea autorilor a cel puţin 35 de asemenea furturi din automobile. Aceştia s-au dovedit a fi minori, unul de 16 ani şi altul de 14 ani, originari din Chişinău şi Comrat.

Ei acţionau prin spargerea geamului lateral cu ajutorul unei bujii, după care căutau obiecte de valoare din automobile. Aceşti doi reţinuţi au operat mai ales în perimetru străzilor Trandafirilor, Cuza-Vodă, Gagarin şi Munceşti.
Marele paradox, însă, este faptul că după reţinerea iniţială şi documentarea, cu instrumentarea de cauze penale, aceştia au fost eliberaţi, fiind cercetaţi în stare de libertate, pentru că sunt minori, cel mai probabil. Ei riscă amendă de până la 67,500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau închisoare până la 4 ani. Însă aceştia nu sunt la prima astfel de documentare, aceştia mai fiind anterior reţinuţi de poliţie şi documentaţi pentru infracţiuni analogice.
Deci, am fi vrut să spunem că proprietarii de automobile din Chişinău ar putea sta mai liniştiţi azi, însă nu prea putem s-o facem, odată ce ei au fost eliberaţi de poliţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter