(VIDEO) Ce se întâmplă cu un automobil dacă încerci să-l speli afară la -40 grade Celsius

2 Februarie 2021, 20:08
Redacţia PiataAuto.md
Cu câteva săptămâni în urmă, un automobilist din Siberia a avut surpriza să descopere că spălarea afară a unui automobil la -40 grade Celsius nu e tocmai cea mai înţeleaptă idee. Imediat ce a acoperit maşina cu spumă, aceasta a îngheţat, iar automobilistul surprins a publicat şi mai multe imagini în reţelele sociale.
La câteva zile distanţă, un canal de YouTube din Rusia s-a gândit să ducă experimentul şi mai departe. Au luat un Hummer şi au repetat aceeaşi procedură — au mers la o spălătorie în aer liber şi au început prin a aplica spuma peste maşină. În secunde numărate aceasta a îngheţat pe caroserie, confirmând situaţia primului păţit. Doar că protagoniştii canalului au decis să îngroaşe gluma, la propriu, şi au aplicat de zeci de ori noi şi noi straturi de spumă, care au îngheţat până au transformat Hummer-ul în ceva ce părea mai degrabă a automobil din desen animat.

Cert e că tot experimentul a adus multe zâmbete pe feţele trecătorilor, iar Hummer-ul a trecut viu şi nevătămat prin întreaga situaţie. Vedeţi totul în video-ul de mai jos, iar dacă e nevoie, puteţi activa subtitrele automatizate.
0
2,354
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!