(VIDEO) Cum arată un Subaru transformat de poştaşii americani pentru comoditate la livrări

20 Februarie 2021, 16:14
Redacţia PiataAuto.md
Poştaşii au o activitate foarte specifică în cele mai multe părţi ale lumii: fac nenumărate opriri, la fiecare casă posibilă, iar distanţele totale nu sunt de obicei foarte mari. Tocmai de asta multe servicii de poştă au fost printre primele care au trecut la maşini electrice în multe ţări. Dar maşina poştaşilor americani, despre care vorbim azi, n-are nici o treabă cu electricitatea, ci cu un alt specific al muncii acestora.
Ideea e că poştaşii trebuie să meargă pe partea dreaptă a drumului, la fel ca toate celelalte maşini pe drumurile publice. Şi opresc la fiecare cutie poştală, pusă de obicei exact lângă marginea drumului în cartierele rezidenţiale din SUA. Ar fi minunat dacă ai putea arunca direct din maşină scrisoarea au coletul în cutia poşţală, dar cum o maşină de poştaş e operată de un singur om, acesta stă la volan, pe partea stângă. Iar astfel, acesta ar trebui să coboare de fiecare dată, la fiecare nouă căsuţă poştală. Ca să rezolve această dilemă, în multe ţări în care volanul e în mod normal pe stânga serviciile poştale au dreptul să opereze vehicule cu volan pe dreapta, ca excepţie.

Ei bine, dar acest Subaru despre care vorbim noi azi nu e pur şi simplu o maşină cu volan pe dreapta, pe care americanii de la poştă ar fi cumpărat-o direct din Japonia, de exemplu. Nu, e un Subaru din Pennsylvania, iar poştaşii de acolo au găsit o soluţie mai improvizată, mulţi ani în urmă, când au modificat maşina. Break-ul nipon a trecut prin mâinile multor poştaşi, până a ajuns în mâna unui tânăr cu smartphone în mână, care s-a crucit de ceea ce a descoperit în el şi a filmat video-ul de mai jos. Aşa, ca 10 km/h la oră, parcă totul pare viabil, dar la un traseu în care maşina ar circula cu viteză normală, în cazul unei situaţii extreme, toată improvizaţia nu arată deloc sigur, nu-i aşa?
0
2,608
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!