(VIDEO) Cum se descurcă nebunaticul Dodge Challenger SRT Hellcat cu roţi de căruţă?

1 Februarie 2021, 13:52
Denis Godorozea
Vlogger-ii de la WhistlinDiese au pregătit un proiect mai neobişnuit pe baza Dodge Challenger SRT Hellcat. Sportiva nebunatică a fost deposedată de roţile ei normale, care au fost ulterior înlocuite cu nişte roţi de... căruţă! Ulterior, tinerii au pornit la drum cu maşina modificată cu ideea de a stabili cât de durabilă poate fi o asemenea configurare, ba au antrenat maşina şi într-o serie de burnout.
Ei bine, autorii proiectului nu au utilizat la propriu nişte roţi de căruţă, ci un model mai special, din aluminiu, cu multiple spiţe şi anvelope, capabil să facă faţă greutăţii unui Challenger cu V8 imens de 6.2 litri sub capotă. Fireşte, o asemenea maşină a devenit imediat un show stopper pe drumurile americane, dar, spre fericirea vlogger-ilor, maşina nu a atras şi atenţia negativă a oamenilor legii.
De la început tinerii au pornit la drum cu maximă prudenţă, remarcând comportamentul mai rigid a maşinii pe suprafeţe deteriorate de drum. Dar spre finalul călătoriei au îndrăznit, totuşi, să pună la încercare roţile noi într-o serie de burnout. Cum a avut loc experimentul, vedeţi în imaginile video de mai jos.
0
3,646
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!