(VIDEO) Cutremurul din Japonia a distrus unul dintre cele mai îndrăgite circuite de drift

16 Februarie 2021, 10:28
Denis Godorozea
Cutremurul devastator ce a avut loc în largul Fukushima din Japonia în week-end-ul trecut a distrus circuitul Ebisu, unul dintre cele mai îndrăgite trasee de drift. Dar din fericire, conform informaţiilor actuale, calamitatea nu a luat vieţi omeneşti.
Cutremurul cu magnitudinea de 7.3 a distrus multiple construcţii, iar de îngrijiri medicale au avut nevoie aproximativ 100 persoane. Circuitul Ebisu a devenit prada calamităţii, fiind distruse câteva porţiuni din traseele de pe teritoriu. Nu se cunoaşte valoarea daunei, dar cert este că circuitul a devenit impracticabil pentru viitorul apropiat.
De altfel, Ebisu a mai avut de suferit anterior din cauza catastrofelor seismice — în 2011 cutremurul cu magnitudine de 9.0 a provocat pagube şi mai mari, potrivit Carscoops. Ebisu a devenit în timp una dintre principalele atracţii pentru pasionaţii de drift nu doar din Japonia, dar şi din întreaga lume, cu virajele aventuroase, devieri de altitudini şi privelişti savuroase.
Imagini video şi foto de la locul tragediei au fost distribuite în scurt timp în mediul online. Deocamdată nu se cunoaşte valoarea estimativă a lucrărilor de reparaţie şi termenii de redeschidere a circuitului.
0
1,093
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!