(VIDEO) Jaf între două automobile, surprins de camerele Tesla

8 Februarie 2021, 16:50
Denis Godorozea
Un jaf fulger în plină zi a fost surprins de camerele de bord a unei Tesla. Infractorii au spart luneta unui Prius şi au pus mâna pe camere şi dispozitive în valoare de peste 7,000 dolari americani şi, probabil, ar fi scăpat de lege într-o situaţie obişnuită. Dar nu ştiau că sunt văzuţi de camerele electromobilului, astfel încât să fie vizibil numărul de înmatriculare, dar şi întreg procesul.
Cazul a avut loc în oraşul San Francisco, California. Un grup de infractori la bordul unei Honda Accord a urmărit o Toyota Prius, la bordul căreia se afla un fotograf, ce avea cu el camere, depozitate într-o valiză în portbagaj. Cei de la bordul Accord cunoşteau, cu siguranţă, despre valoarea bunurilor ascunse în portbagaj, or au acţionat foarte rapid, au furat valiza şi s-au făcut nevăzuţi în doar câteva clipe. Cei de la bordul Prius nu au reuşit să se supună furtului.

Ei bine, mulţumită imaginilor captate de camerele de bord TeslaCam, infractorii vor fi identificaţi în scurt timp de poliţie. Presa locală informează, că până la restituirea bunurilor, comunitatea online a demarat o colectare de fonduri pentru a ajuta fotograful să-şi achiziţioneze dispozitive noi.
0
1,721
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!