Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) La un pas de repetarea accidentului tragic de la intersecţia Ismail şi Ştefan cel Mare

22 Februarie 2021 - 09:14
Denis Godorozea
Neglijenţa şi aroganţa unui şofer l-a adus la doar un pas de repetarea tragediei produse în luna mai a anului trecut în intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi Sfânt şi Ismail. Imaginile captate de o cameră de bord au surprins un automobil trecând la culoarea roşie în intersecţia din centrul capitalei, cu viteză.
Cum putem vedea în clipul video de mai jos, automobilele ce veneau din partea străzii Ismail au pornit să traverseze intersecţia la culoarea verde a semaforului. Din fericire, însă, nimeni nu a accelerat mai brusc, or un alt automobil, de culoare neagră, venit de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, a neglijat culoarea roşie a semaforului şi a trecut în viteză intersecţia, la doar câţiva centimetri de impact, la propriu. Putem doar intui consecinţele unui impact în asemenea condiţii, când traficul a mai fost încă încărcat.

Din fericire, de această dată aroganţa unui singur şofer nu a evoluat într-o tragedie de proporţii. Dar oare s-au evaporat deja din memorie consecinţele accidentului teribil din luna mai? Accident, care a luat două vieţi, vinovatul fiind plasat după gratii! Nu ne rămâne decât să sperăm că camerele de surpaveghere a traficului din intersecţie au înregistrat încălcarea grosolană, urmând ca oamenii legii să se autosesizeze.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter