(VIDEO) Noul Mitsubishi Outlander are o problemă majoră, consideră un designer, care s-a şi apucat s-o corecteze

19 Februarie 2021, 11:53
Ilie Toma
Dacă ar fi să facem un top al mărcilor care au fost măreţe cândva, dar care în ultimii ani şi-au tot pierdut din turaţii, parcă în mod intenţionat, Mitsubishi cu siguranţă ar fi în top 3, iar modele cu adevărat noi n-am văzut de aproape un deceniu.
Au fost facelift-uri majore, unele modele având chiar câte 3-4 facelift-uri sau mai mult. Aşa că, atunci când a fost anunţată o nouă generaţie a lui Mitsubishi Outlander pe bune, spiritele s-au încins, iar fanii s-au pus pe o mare aşteptare. Până la urmă, compania japoneză scotea primul său model cu adevărat nou de mulţi ani încoace, aşa că ne puteam aştepta cu toţii la un model într-adevăr inspirat.
Ceea ce au lansat niponii, însă, a fost mai mult un conglomerat din multe concepte lansate în ultimii 3 ani, amestecat cu unele elemente de design care au devenit în trend mai ales pe la coreenii de la Hyundai şi Kia. Unii zic că noul Outlander, construit pe platformă de Nissan X-Trail, a ieşit oricum frumos şi interesant. Însă nu şi designerul suedez pe care-l recunoaşteţi cu siguranţă deja de la relatările noastre anterioare despre ideile lui. Ei bine, el, designerul, consideră că noul Mitsubishi Outlander are o problemă majoră de design, într-atât de mare şi de gravă, încât l-ar putea transforma într-un Pontiac Aztek al zilelor noastre, care să sufere un eşec în vânzări şi să devină un subiect de glume când vine vorba de maşini urâte.
În video-ul de mai jos el explică în ce constau exact, probleme văzute de el, începând cu cele minore şi continuând cu cea majoră. Apoi, pentru că numai să critici nu e mare lucru, designerul se apucă şi de corectat această problemă majoră a modelului, desenându-i o formă „corectată” a noului Outlander. Nu ştim dacă versiunea originală e atât de gravă pe cât zice designerul — spuneţi şi tu părerea — dar ştim că versiunea modificată de el arată foarte inspirat, motiv din care includem video-ul de mai jos.
Deci, ce părere ai? Care versiune arată mai bine — cea originală a designerilor japonezi, sau cea modificată a designer-ulu suedez?
0
2,826
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!