(VIDEO) Peste 150 km/h prin oraş, cu Prius, filmând în mişcare: teribiliştii se laudă în internet cu aventurile nocturne

24 Februarie 2021, 11:25
Denis Godorozea
Încă un şofer din capitală îşi doreşte mult să devină vedeta reţelelor de socializare după ce şi-a filmat aventura nocturnă la bordul unui Toyota Prius şi a distribuit-o în mediul online. De această dată, vedem cum şoferul neglijent circulă cu peste 150 km/h pe străzile Chişinăului, deci mult peste limita maximă admisibilă în mediul urban.
Nu a avut nimeni de suferit, din fericire, vor reproşa unii. Ei bine, de data asta. Dar cum putem vedea în imaginile video distribuite de însăşi autorul încălcării, acesta nu doar a riscat să accelereze până la 150 km/h în oraş, în trafic fiind implicate alte automobile, dar a mai şi ţinut telefonul în mână cât filma aventura sa, respectiv avea doar o mână pe volan, ieşind şi pe contrasens.

Poliţia nu a venit deocamdată cu vreo reacţie pe marginea acestui caz. Respectiv, nici şoferul buclucaş nu a fost identificat deocamdată. Dar ar trebui să amintim aici, că doar pentru o asemenea depăşire grosolană a limitei de viteză într-un oraş, şoferul poate rămâne fără permis de conducere pentru câteva luni, iar în acest caz asistăm la multiple alte încălcări comise în clipul video de câteva secunde.
0
1,330
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!